Moto GP

Moto GP (Grand Prix) är den högsta och mest prestigefyllda klassen inom motorcykel och roadracing. Man skulle kunna jämföra det med de högsta klassen Formel 1 där världens snabbaste bilar tävlar.

Moto GPMoto GP är samlingsnamnet för de Grand Prix turneringar och deltävlingar som utgör världsmästerskapet i roadracing. Här tävlar världens bästa motorcyklister för de olika stallen, bland dem återfinns industrier såsom Honda, Ducati, Yamaha och ART.

För närvarande domineras sporten av Spanien som har en hord av duktiga motorcyklister. Honda och Marc Marquez ser ut att gå mot årets seger, tätt följd av Yamaha och Jorge Lorenzo. Veteranen och flerfaldig världsmästaren Valentino Rossi kämpar fortfarande i toppen och ligger för närvarande fyra i mästerskapet.

Roadracing och motorcykelsport följs av flera miljoner åskådare världen över. I likhet med motorsporter som rally och Formel 1 lockas folk av de höga hastigheterna. Det är intensivt och fartfyllt att följa Moto GP och folk flockas konstant framför TV-apparaterna när det är dags för en tävling.

På samma sätt som det är kul att titta på motorcykelsport är blir det ännu roligare och spännande att oddsspela på en Moto GP-tävling. Många satsar på vinnarspelet innan en tävling börjar men lika populärt är det att spela på en duell mellan två förare om vem kommer i mål först. Den kanske allra mest lockande spelformen är livebetting på motorcykelsport. Du kan alltså i realtid spela på den förare som kanske är ”underdog” att vinna men som du upptäcker har både styrka och momentum. Oddsen hoppar varje sekund upp och ned och de sista faserna av ett lopp blir alltid de mest rafflande när det gäller svängningar på oddspriser. Har du inte testat livespel på Moto GP så kommer du garanterat att få underhållning och spänning som heter duga.